Hvorfor DreamBalloon?

Ballonskipper Philip Mundt

Jeg har fløjet ballon siden 2001 og har altid været dybt betaget af den specielle flyveoplevelse, jeg får foræret hver eneste gang jeg er i luften. Alting står på samme tid stille og er i bevægelse. Landskabet glider forbi under mig, og den smukke udsigt, jeg befinder mig lige midt i, kan ligefrem duftes oppe i kurven! Det kan simpelthen ikke forklares med ord. Det skal opleves.
Det har altid været mit ønske, at give denne oplevelse videre til andre. En ting er, selv at være overbevist – men at opleve andre, der udlever deres drøm og oplever ballonflyvning, er lige så stor en gave.

Det er det, der for mig er drivkraften bag DreamBalloon.

Jeg er sikker på, at du vil blive overrasket! Overrasket over hvor anderledes det er at flyve luftballon i forhold til hvad du ellers har prøvet af flyvning, og overrasket over hvor meget du kommer til at holde af det. Én tur er som regel ikke nok.

Jeg og resten af teamet vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for at give dig en oplevelse for livet.

– Philip
Flyvechef og ballonskipper

Samarbejdspartnere

DreamBalloon er meget glade for, og stolte ved samarbejdet med vores dygtige partnere.

Professionelle fuldtids-piloter

Fuldt passagerforsikret

Nyt og certificeret ballon-udstyr

14 dages fri returret · 2 års gyldighed

Kundeservice

Telefontider:
Man-Fredag 9-16

DreamBalloon ApS

Adresse: Kildeløbet 45
DK2700 Brønshøj
CVR: 32305660
Telefon 51422036
Mail: Info@dreamballoon.dk