Hvorfor vælge DreamBalloon?

  • Vi er den virksomhed, der flyver flest flyvninger i Danmark, og vi har flyvninger hver eneste dag fra 15. april til 1. oktober.
  • Vi tilbyder flest forskellige flyveområder i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker din flyvning på Sjælland, på Fyn eller i Jylland.
  • Vi tilbyder 14 dages fuld returret på køb af en ballonbillet
  • Vi er Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle ballonvirksomhed, med den rutine og erfaring der følger med.
  • Vi har flere store balloner, bla. Danmarks største varmluftballon. Dette sikrer, at flest muligt kan komme af sted, når vejret er godt.
  • DreamBalloon har Danmarks højest uddannede ballonskipper som flyvechef, og alle vore dygtige piloter har lang erfaring med oplevelsesflyvninger i Danmark.
  • DreamBalloon er godkendt til kommerciel ballonflyvning af TrafikStyrelsen, og piloterne er medlem af Dansk Ballonunion.
  • Vores telefon er i sæsonen åben alle 7 dage, og vi svarer på mails hver eneste dag.
  • Vi er meget stolte af vores flotte anmeldelser fra vores gæster – læs. dem evt. her på Trustpilot
Se ballonprodukter her

svane

Brilliant oplevelse!

   

Min familie og jeg var med Philip og DreamBalloon ude og flyve i går og vi havde en brilliant oplevelse. Godt vejr, action og derudover er Philip og crew bare helt fantastiske, man kan ikke blive andet end glad i låget i deres selskab. Kan varmt anbefales.

Dorthe Svane Pedersen, Jyllinge, 2015

søren stricker

Fantastisk oplevelse!

   

Jeg var afsted sidste år, og oplevelsen var så god, at jeg tog en tur igen i år. DreamBalloon.dk har virkelig styr på sagerne, så I kan roligt booke en tur 🙂

Søren Stricker, Silkeborg, 2015

rikke

Meget veloplagt crew!

   

Jeg købte en ballontur for 2 til min datter i konfirmationsgave. For ca. 100kr ekstra fik jeg en papkasse tilsendt, med en helium luftballon som steg op, da min datter åbnede gaven. Så kom dagen den 9/9-15 og vejret kunne ikke være mere fantastisk. Vi fik et mødested oplyst flere timer før og blev modtaget af et meget veloplagt crew. Vi var alle med til at hjælpe, både inden start og efter: vi blev briefet godt og grundigt. Selve turen er uforglemmelig og alle hyggede sig. Efter landing og grej var pakket sammen sluttede vi af med champagnedåb og derefter en skål i champagne, kaffe, vand og sødt og salt. Så gik turen hjem. Fra vi ankomst til afslutning, gik der ca. 3,5 timer. Min datter lider af højdeskræk, men denne tur var intet problem for hende, så kan kun sige at alle skal unde sig selv en tur. Tak til et helt igennem fantastisk team.!

Rikke Klintø, Kastrup, 2015

henrikn

Fin ballontur i det midtjyske!

   

En fin oplevelse med et behageligt mandskab og en god information om turen, både forud og under selve turen.

Henrik Nørgaard, Horsens, 2015

hellekyhnel

En helt fantastisk oplevelse!!

   

Ballontur via DreamBalloon kan kun anbefales. Vores skipper var yderst kompetent og professionel + grej virkede til UG. Skipper fik os endda ned, så jeg ku råbe ven an – helt forrygende! Man skal dog være rimelig adræt, for at komme op og ud af kurven ;o). En oplevelse af de helt store :o)

Helle Kyhnel Nielsen, Horsens, 2015

clausmørup

Utrolig godt gennemført arrangement

   

I anledningen af min hustrus 40 års fødselsdag havde jeg arrangeret en overraskelse til hende, og det var først da vi stod på parkeringspladsen ved Virklund Idrætscenter, at det gik op for hende, at vi alle 4 skulle ud og flyve i ballon. Ude på fodboldbanerne var skipper og hans hjælper i gang med at gøre klar, og alle deltagere havde mulighed for at hjælpe til – store som små. Efter en meget grundig instruktion kom vi alle op i kurven, og vi begyndte at svæve opad. En ballontur er jo lidt som vinden blæser, men denne dag havde skipper Bartek taget sigte efter Himmelbjerget og Ry, og mindsanten om vi ikke kom så tæt på Himmelbjerget, at selv skipper måtte hænge ud over kanten og tage billeder! Vi var meget heldige med vinden :). På turen hen over skovene og markerne kunne vi se masser af rådyr, svaner, harer og lign. som ikke blev skræmt væk, da ballonen er helt stille under flyvningen (på nær når der brændes gas af). Efter at have krydset et par søer kom vi ind over Ry, hvor vi dalede ned til nogle få hundrede meters højde, og vi trak rigtig mange mennesker ud på gader og stræder for at vinke og råbe hej – en rigtig sjov oplevelse at blive fulgt af børn og voksne nede på jorden. Skipper udså sig en dejlig grøn græsmark som landingssted, og vi lavede en perfekt landing, hvor han fik vist hvor godt styr han havde på ballonen, så vi ikke væltede. Efter at have pakket ballonen ned, var der kaffe, chokolade og champagnedåb til alle deltagere.

Claus Mørup m. familie, Aidt ved Thorsø i Østjylland, 2015

liza

En oplevelse for livet!

   

Hvad kan man ønske sig mere, end en solnedgang set fra luftballon? Det oplevede jeg Søndag d. 27/9-2015, fra Lejre til Lellinge v/ Køge. Jeg kan MEGET kraftigt anbefale en tur med DreamBalloon. Den ultimative anderledes gave til ham/hende der har alt. Jeg følte mig meget tryg hele vejen, god information incl. humor, både før og under flyvningen. En fuldstændig perfekt – målrettede landing. En oplevelse for livet……

Liza Kjær, Endeslev ved Hårlev, 2015

default

Fantastisk ballonfærd!

   

Søde, sjove og frem for alt kompetent og erfaren ballonskipper. Uforglemmelig tur!

Iben Vorting, Roskilde, 2015

elizabeth

Drømmetur

   

Naturligvis har man mange spørgsmål og uafklarede punkter, inden man skal ud på sin første ballonfærd. Men skipper Philip formåede i den grad at formidle sin egen entusiasme for balloner – uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller seriøsitet. Så i skippers kyndige hænder var der på intet tidspunkt grund til bekymring. Det gjorde vores tur til en både sjov og spændende oplevelse for livet.

Elizabeth Meltinis, Gilleleje, 2015

Professionelle fuldtids-piloter

Fuldt passagerforsikret

Nyt og certificeret ballon-udstyr

14 dages fri returret · 2 års gyldighed

Kundeservice

Telefontider:
Man-Fredag 9-16

DreamBalloon ApS

Adresse: Kildeløbet 45
DK2700 Brønshøj
CVR: 32305660
Telefon 51422036
Mail: Info@dreamballoon.dk