☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Ballonflyvning Sjælland

DET SMUKKE SJÆLLAND FRA EN NY VINKEL

DreamBalloon flyver luftballon mange steder på Sjælland

Sjælland er inddelt i en central flyveregion, midtsjælland. Afhængigt af vejr og vindretning bliver det på flyvedagen besluttet, hvor på Sjælland flyvningen kan gennemføres. Er du til ballonflyvning nær fjord, skov, by eller land – så kan ballonture på Sjælland levere det hele. Vi har på nedenstående sider forsøgt at beskrive de forskellige flyveområders særlige kendetegn, men vil dog også understrege at det næsten altid er selve ballonflyvningen der ’fylder’ i oplevelsen – og ikke nødvendigvis hvor man flyver. På næsten alle ballonture vil man opleve en stor variation af natur og dyreliv.

Under hver flyveregion er der en lang række forskellige startpladser, som piloten i samarbejde med flychefen udvælger en af på selve flyvedagen. Da vejr og vindretninger er så afgørende for, hvor hen ballonflyvningen fører os bliver startpladsen først besluttet når vejrudsigten er mest præcis – altså så tæt på flyvningen som muligt.

1. januar 2019 – OBS – vigtigt omkring flyvninger i Nordsjælland. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke fremadrettet tilbyde flyvninger i flyveregion Nordsjælland. Udvidelser af byområde og landbrug giver os for få landingsområder og dermed for begrænset plads at navigere på. Vi henviser til de øvrige flyveområder og minder om, at det i langt højere grad er selve flyveoplevelsen med luftballonen, der er det spektakulære i oplevelsen. 

Flyvning over København er noget særligt

Overflyvning af København kræver helt særlige vindforhold. Er der mulighed for sådan en overflyvning prioriterer vi naturligvis dette, for at give dig en helt speciel ballonflyveoplevelse, som kun få danskere har prøvet.

Ballonflyvning i region Nordsjælland (ikke længere muligt)
Læs mere om vores ballonflyvning i region Nordsjælland her

Ballonflyvning i region Midtsjælland
Læs mere om vores ballonture over Midtsjælland

Ballonflyvning i region Vestsjælland
Læs mere om vores ballonture over Vestsjælland

Ballonflyvning over København
Læs mere om vores ballonture over København

Bestil din ballontur

One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.

DreamBalloon tilbyder oplevelsesflyvninger i varmluftballon både på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Når du køber en billet til ballonflyvning hos os kan du frit vælge, hvor i landet du ønsker at flyve din ballontur. Bemærk, at vi altid tilsigter at flyve i det område, du har ønsket. Hvis det på flyvedagen ikke er muligt, men flyvningen kan gennemføres i et andet område i nærheden, flyver vi derfra i stedet. Dermed er du sikret en flyvning på den ønskede dag, fremfor en aflysning.

F.A.Q.

Hvordan planlægges ruten?

En luftballon är otroligt beroende av väder- och vindförhållanden, vilket gör att vi först kan planlägga den exakta vägen så tätt på vägen – när vi känner till förhållanden. Därför är det också avgörande för oss att ha ett bra urval av startplatser, som vi kan välja mellan. Turen avtalar så mellan flychef och ballonskipper. Det är viktigt att huske på, kl. det mest speciella vid upplevelsen är inte ruten, men tiden i själva ballonen.

Hvordan flyver man en luftballon?

Vid flyve en luftballon kräver en särskild tillstånd, nedan ska man ha bestået en teoriprøve som kan tas på en speciell ballonskole. Dessutom ska man genomgå en praktisk utbildning, var man tilknyttes och balloninstruktør, som skal vara tilknyttet Dansk Ballonunions Skole. För att få sitt certifikat, så ska man genomföra en soloflygning, och så en eksamensflygning, där den är en kontrollant godkänd av Trafikstyrelsen med.

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk