☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Ballonflyvning er en stor oplevelse

EN OPLEVELSE FOR LIVET

Ballonflyvning er en unik oplevelse

At flyve i luftballon er en overvældende oplevelse. Det er på samme tid spændende og fredfyldt, ja nogle gange helt meditativt. Det er en flyveform, som tilbyder fantastiske panoramaer og en helt unik følelse af stilhed, frihed og lethed.

Du får under en ballonflyvning et sjældent indblik i navigeringen af et spektakulært og historisk fartøj. Da luftballoner altid flyver med vindens retning og hastighed, kan man aldrig helt præcist forudsige, hvor man kommer til at flyve hen, hvad man kommer til at se, og hvor man vil lande. Bliver din flyvning mon over byens tage og trafik, over mark og skov,  fjord, sø – eller måske endda over dit eget hus?

Uanset hvor i Danmark du kommer til at flyve, vil du fra ballonens  fugleperspektiv få en bjergtagende oplevelse af den smukke danske natur. Mens vi svæver over landskabet, vil du på egen krop og sjæl mærke den stille magi, som ballonflyvning udøver på alle, der prøver det. Når vi er landet, og du efterfølgende står i solnedgangen og nipper til den kølige champagne, bliver flyvningens indtryk genoplevet, delt og fordøjet, mens du i dit stille sind ønsker, at du snart kunne komme afsted igen!

Hvordan foregår det?

Jubii! Nu er det endelig blevet den store flyvedag – og vejret er perfekt. Måske har du oplevet flere gange, hvor flyveplanerne måtte udsættes på grund af regn eller blæst. Måske er heldet og det danske sommervejr med dig ved allerførste forsøg.

Eventyret begynder, når du møder op på startstedet og bliver budt velkommen af pilot og crew. Det er nu tid til en gennemgang af, hvad der kommer til at ske. Du får instruktion i udpakningen og opsætningen af ballonen samt en grundig sikkerhedsbriefing. Og så er du pludselig på vej ombord i kurven med en god portion sommerfugle i maven, og ballonen er klar til take-off.

Mens vi stille stiger op mod himlen vil du blive overrasket over, hvor fredfyldt det faktisk opleves at flyve i en luftballon, og indenfor få minutter befinder vi os højt over by og land med en fantastisk og milevid udsigt udover Danmark. Det eneste, der forstyrrer ballonens tyste svæven gennem luften, er brænderens lejlighedvise brølen, når luften i ballonhylsteret skal holdes varm.

Efter ca. 1 times ballonflyvning vil piloten finde et egnet landingssted og sætte ballonen på jorden. Stadig med ballonflyvningen siddende i kroppen, står du nu i solnedgangen og nyder et glas kølig champagne og en snak om dagens oplevelse.

Du vil opleve, at en ballonflyvning skal fordøjes over nogle dage, og at billeder og indtryk hænger ved i lang tid efter selve flyvningen. Du er nu en indviet ballonflyver!

Bestil din ballontur

Med DreamBalloon kan du typisk forvente:

Ved køb af en ballonbillet hos DreamBalloon får du:

DreamBalloon er:

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk