☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Luftballontur Århus

OPLEV SØHØJLANDET FRA OVEN

Oplev Århus fra oven

Ønsker du at opleve Århus fra oven, og ønsker du at se domkirken, regnbuen eller havnefronten, så kan du booke en luksusflyvning for 2 personer og få en helt unik oplevelse, du aldrig vil glemme.

VIP-flyvningen er til dig, der vil have lidt ekstra. Til dig, der vil have den ultimative oplevelse og ikke vil nøjes. -Og så er den til dig, der ønsker at flyve over Århus. 

Smuk natur

Jylland er et naturskønt område med masser af skove og søer. Du vil derfor, med garanti, få set smuk natur, når du flyver luftballon. Faktisk er det en af de ting, der er mest sikker på en flyvning. Du kan aldrig være helt sikker på, hvor I skal starte, og hvor I slutter, og du kan hellere ikke vide dig sikker på, hvor den eksakte tur går hen. Men du kan med sikkerhed vide, at hvor end ballonen tager dig hen, vil du få naturoplevelser ud over det sædvanlige. 

Dog kan du, ved en luksusflyvning, have større indflydelse på ruten, og du kan ofte være med til at bestemme, hvor turen skal gå hen. Og med en flyvning over Århus, vil du få den perfekte kombination af både by og land. 

Flyv over Århus

Det er desværre sjældent, vindforholdene tillader os at flyve over Århus i vores store ballon. Derfor kræver det af dig, hvis du ønsker en flyvning i Århus, at du bestiller VIP-flyvningen med plads til 2 personer

Her kan I, i tosomhed, svæve henover Århus mange flotte bygninger, og har I et bestemt sted, der betyder noget for jer, og som I ønsker at flyve henover, kan I have indflydelse på, hvor turen skal gå hen. 

Afslut flyvningen med champagnedåb og minipicnic

Når I er færdige med at flyve, afsluttes jeres tur med den klassiske champagnedåb. Derudover vil der også blive serveret en eksklusiv picnic for jer, som I kan nyde sammen med jeres champagne, mens I fordøjer den uforglemmelige tur, I lige har været ude på. 

Bestil din ballontur

It is good to have an end to journey toward, but it is the journey that matters in the end.

F.A.Q.

Hvad koster det at flyve i ballon?

Normalvis, hvis det er din egen ballon, så er der en række udgifter forbundet med flyvning af en luftballon. Hos DreamBalloon er der dog sørget for det hele, og for blot 1995 DKK kan du få en time til vejrs over smukke Århus! Her kan du se domkirken, regnbuen eller havnefronten – Det vil være en oplevelse, som du sent glemmer.

Hvor højt flyver en luftballon?

Normalvis flyver en luftballon mellem 304 til 914 meter over jorden, og denne højde vil give dig et fint udsyn over det område du flyver i. Kommer du for højt op i ballonen, så kan det være svært at værdsætte de detaljer der ses fra oven. Men en luftballon kan flyve langt højere – den kan komme op til 21027 meter op i luften – det sker dog sjældent.

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk