☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Ballonflyvning Jylland

OPLEV JYLLANDS PERLER FRA OVEN

Flyvning over Jylland

Jylland er på mange måder det mest velegnede flyveområde i Danmark. På grund af landmassens størrelse er der centralt i Jylland den største chance for stabilt vejr og milde vinde i morgen og aftentimerne. Dette er vejrforhold, der er optimalt for sikker og behagelig ballonflyvning. Det er også grunden til, at vi samler alle ballonflyvningerne omkring det smukke Søhøjlandet, centreret omkring Silkeborg og Ry.

Vi forsøger altid at operere i flyveområder, hvor natur og omgivelser tilbyder det største oplevelser. I området omkring Silkeborg er en smuk variation af kuperet terræn med skove, søer og byområder – alle enormt spændende at foretage luftballonture over.

Er du fra den sydligere del af Jylland kan du også overveje at kigge på ballonflyvningerne på Fyn, der kørselsmæssigt er i rimelig afstand.

Ballonflyvning over Silkeborg og omegn

En unik oplevelse over det smukke Søhøjlandet

Læs mere om vores ballonflyning ved Silkeborg her

Bestil din ballontur

DreamBalloon tilbyder luftballonture både på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Når du køber en billet til ballonflyvning hos os kan du frit vælge, hvor i landet du ønsker at flyve din ballontur.

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk