Ballonflyvning i region Nordsjælland

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

 – Henry Miller

Velkommen til en ballonflyvning over Kongernes Nordsjælland og Københavns grønne forhave

Nordsjælland er en af de 3 regioner på Sjælland, DreamBalloon tilbyder ballonflyvninger i. Området er kendetegnet ved mange byer og en tæt befolkning, hvilket oftest gør flyvningerne til meget sociale aktiviteter med en masse kontakt til mennesker på jorden. Det sker jævnligt at vi i luftballonen overrasker en ellers fredelig grillaften på terrassen, børn på trampoliner eller folk på spadseretur med hunden. Og det er ikke sjældent, vi bliver inviteret på den klassiske ’kaffe til uventede gæster’, når gæstfrie folk synes vi skal lande luftballonen i deres baghave.

Kig til det hele
Vi skal dog ikke meget op i højden før afgrænsningen af Nordsjælland øjnes i horisonten. Mod nord kan man se Danmarks to største søer, Arresø og Esrum Sø, der omkranser Gribskov, som er Danmarks næststørste skov og et enestående naturområde med skovsøer, moser, enge og bakkede overdrev. Endnu længere mod nord tårner Kullen i Sverige sig op i det fjerne bag nordkysten af Sjælland og Kattegat. Kigger vi mod øst ses Øresund med Ven i midten og Københavns skyline markerer den sydlige del af flyveområdet. I vest er vi i princippet afgrænset af Roskilde Fjord, der skærer sig ned fra Frederikssund og til Roskilde. Hvis vejret er til det, flyver vi gerne luftballonen over fjorden og inddrager på den måde det smukke Hornsherred i flyveområdet. Det er altid betagende at flyve over vand, og dyre- og fulgelivet omkring fjorden er spektakulært. Dette er blot et par eksempler på, hvad der ofte venter dig når du starter din ballonflyvning i Nordsjælland eller omegn.

Typiske startpladser i Nordsjælland
Vi kan aldrig beslutte et startsted før på selve flyvedagen. Det skyldes, at vi er nødt til at kende vindretninger før vi kan planlægge flyvningen. Ved ballonflyvning over Nordsjælland benytter vi oftest startpladser i Slangerup, Hillerød, Veksø, Bagsværd, Tåstrup, Ishøj, Roskilde samt i Skibby og når det er muligt i København centrum.

Alle DreamBalloons luftballonture afsluttes med en hyggelig ceremoni, en skål i Champagne og udstedelse af ’Dåbsbevis’, da man jo nu er budt ind til en ny verden af flyveoplevelser med varmluftballon.

Bemærk, at vi altid tilsigter at flyve i det område, du har ønsket. Hvis det på flyvedagen ikke er muligt, men flyvningen kan gennemføres i et andet område i nærheden, flyver vi derfra i stedet. Dermed er du sikret en flyvning på den ønskede dag, fremfor en aflysning.

Bestil ballontur Nordsjælland

Seværdigheder

Roskilde Fjord

Københavns skyline

Nordsjællands kystlinie

Arresø og Esrum Sø

Mange landsbyer

Få svar på alle dine spørgsmål her!

Professionelle fuldtids-piloter

Fuldt passagerforsikret

Nyt og certificeret ballon-udstyr

14 dages fri returret · 2 års gyldighed

Kundeservice

Telefontider:
Man-Fredag 9-16

DreamBalloon ApS

Adresse: Kildeløbet 45
DK2700 Brønshøj
CVR: 32305660
Telefon 51422036
Mail: Info@dreamballoon.dk