☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Ballonflyvning i region nordsjælland

BALLONFLYVNING OVER KONGERNES NORDSJÆLLAND

Ballonflyvning over det smukke Nordsjælland

1. januar 2019 – OBS – vigtigt omkring flyvninger i Nordsjælland. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke fremadrettet tilbyde flyvninger i flyveregion Nordsjælland. Udvidelser af byområde og landbrug giver os for få landingsområder og dermed for begrænset plads at navigere på. Vi henviser til de øvrige flyveområder og minder om, at det i langt højere grad er selve flyveoplevelsen med luftballonen, der er det spektakulære i oplevelsen. 

Nordsjælland er en af de 3 regioner på Sjælland, DreamBalloon tilbyder ballonflyvninger i. Området er kendetegnet ved mange byer og en tæt befolkning, hvilket oftest gør flyvningerne til meget sociale aktiviteter med en masse kontakt til mennesker på jorden. Det sker jævnligt at vi i luftballonen overrasker en ellers fredelig grillaften på terrassen, børn på trampoliner eller folk på spadseretur med hunden. Og det er ikke sjældent, vi bliver inviteret på den klassiske ’kaffe til uventede gæster’, når gæstfrie folk synes vi skal lande luftballonen i deres baghave.

Kig til det hele

Vi skal dog ikke meget op i højden før afgrænsningen af Nordsjælland øjnes i horisonten. Mod nord kan man se Danmarks to største søer, Arresø og Esrum Sø, der omkranser Gribskov, som er Danmarks næststørste skov og et enestående naturområde med skovsøer, moser, enge og bakkede overdrev. Endnu længere mod nord tårner Kullen i Sverige sig op i det fjerne bag nordkysten af Sjælland og Kattegat. Kigger vi mod øst ses Øresund med Ven i midten og Københavns skyline markerer den sydlige del af flyveområdet. I vest er vi i princippet afgrænset af Roskilde Fjord, der skærer sig ned fra Frederikssund og til Roskilde. Hvis vejret er til det, flyver vi gerne luftballonen over fjorden og inddrager på den måde det smukke Hornsherred i flyveområdet. Det er altid betagende at flyve over vand, og dyre- og fulgelivet omkring fjorden er spektakulært. Dette er blot et par eksempler på, hvad der ofte venter dig når du starter din ballonflyvning i Nordsjælland eller omegn.

Typiske startpladser i Nordsjælland

Vi kan aldrig beslutte et startsted før på selve flyvedagen. Det skyldes, at vi er nødt til at kende vindretninger før vi kan planlægge flyvningen. Ved ballonflyvning over Nordsjælland benytter vi oftest startpladser i Slangerup, Hillerød, Veksø, Bagsværd, Tåstrup, Ishøj, Roskilde samt i Skibby og når det er muligt i København centrum.

Alle DreamBalloons luftballonture afsluttes med en hyggelig ceremoni, en skål i Champagne og udstedelse af ’Dåbsbevis’, da man jo nu er budt ind til en ny verden af flyveoplevelser med varmluftballon.

Bemærk, at vi altid tilsigter at flyve i det område, du har ønsket. Hvis det på flyvedagen ikke er muligt, men flyvningen kan gennemføres i et andet område i nærheden, flyver vi derfra i stedet. Dermed er du sikret en flyvning på den ønskede dag, fremfor en aflysning.

Bestil din ballontur

One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk