Ballonflyvning på Fyn

Ballon i luften
„Many people are alive but don’t touch the miracle of being alive”
– Thich Nhat Hanh

Ballonflyvning over det smukke Fyn
Som den eneste udbyder tilbyder DreamBalloon oplevelsesflyvninger i varmluftballon på Fyn. Fyn er Danmarks næststørste ø og et særdeles interessant flyveområde. Så snart du kommer i luften vil du opleve at være omgivet af vand til alle sider. Det Sydfynske Øhav, Lillebælt mod vest, Kattegat mod nord og Storebælt mod øst. Øen føles pludselig så lille, men bare rolig: Vi skal nok få dig tørskoet ned igen. Og selv om Fyn er et forholdsvis lille flyveområde, er der masser af spektakulære ting at se.

Fyns historie har været kendetegnet ved den rige landsbrugsjord, de mange købstæder og rollen som trafikknudepunkt. Fyn er også det område i Danmark som har flest herregårde, hvilket ses tydeligt fra en luftballon. Passer vindretningen er det endog muligt at starte fra Egeskov Slot, en af Europas bedst bevarede vandborge. Herfra vil udsigten sydover vise øerne omkring Svendborgsund samt resten af det smukke øhav syd for Fyn.

På Fyn er vores startpladser primært centreret omkring midten af øen, så vi er forberedt på lidt forskellige vindretninger. Typisk vil ballonflyvningerne blive annonceret med start fra et området mellem Årslev, Ringe og Tommerup.

Særligt at flyve på Fyn
Flyvning i luftballon over Fyn er altid en ganske særlig og mindeværdig oplevelse. DreamBalloons dygtige og erfarne piloter og crew fører dig sikkert og trygt gennem arrangementet, og du vil som passager derfor fuldt ud kunne fokusere på at nyde turen og den smukke udsigt over øen.

Vi kan aldrig beslutte et startsted før på selve flyvedagen. Det skyldes, at vi er nødt til at kende vindretninger før vi kan planlægge flyvningen. Ved ballonflyvning på Fyn benytter vi oftest startpladser i Ringe, Tommerup, Årslev eller fra Egeskov Slot.

Alle DreamBalloons luftballonture afsluttes med en hyggelig ceremoni, en skål i Champagne og udstedelse af ’Dåbsbevis’, da man jo nu er budt ind til en ny verden af flyveoplevelser med varmluftballon.

Vi planlægger typisk 3-4 flyvninger på Fyn om måneden i sæsonen mellem 15. april og 1. oktober.

Bestil ballontur over Fyn

Muligheder og oplevelser

Uforglemmelige oplevelser

Flyvning efter dine ønsker

Flere månedlige ture

Ballonflyvning når bedst

Få svar på alle dine spørgsmål her!

Professionelle fuldtids-piloter

Fuldt passagerforsikret

Nyt og certificeret ballon-udstyr

14 dages fri returret · 2 års gyldighed

Kundeservice

Telefontider:
Man-Fredag 9-16

DreamBalloon ApS

Adresse: Kildeløbet 45
DK2700 Brønshøj
CVR: 32305660
Telefon 51422036
Mail: Info@dreamballoon.dk