☀️ Midsommer Kampagne! -15 % rabat på ballonbilletter ☀️

Ballonskippere hos DreamBalloon

Ballonskippere hos DreamBalloon

Flyvechef Philip Mundt

Philip Mundt er ballonpilot hos DreamBalloonMed over 1000 timer i luften er Philip er særdeles erfaren ballonskipper. Han har fløjet ballon over det meste af verden, over udslukte vulkaner i Kenya, isørkenen på Svalbard, de store sletter i Rusland og sneklædte tinder i Alperne. Philip stiftede DreamBalloon i 2011 og han fungerer nu som ansvarshavende flyvechef og direktør i virksomheden.

Philip besidder desuden en dansk varighedsrekord i ballonflyvning (7 timer og 25 minutter) og har fløjet højdeflyvninger på op til 27.000 fod. Han er aktiv konkurrencepilot, har vundet DM i 2008, 2009 og 2011 og deltog bl.a. i VM i USA i 2012. 

Chef pilot Bartek Oberski

Bartek er en meget rutineret og erfaren kommerciel ballonskipper, der har fløjet stort set alle ballontyper og –størrelser og har over 1200 flyvetimer i logbnogen. Han har fløjet passagerer i en lang række lande, herunder så eksotiske steder som Malaysia, Bahrain, Singapore, Saudi Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. Før Bartek startede hos os i DreamBalloon, arbejdede han desuden en længere periode som ballonskipper i Tyskland.

Bartek kommer fra Polen, og er stifter og arrangør af Polens største ballonstævne, det årlige internationale ballonstævne i Szczecinek.

Ballonskipper Arturas Kukstys

Ballonskipper Arturas KukstysArturas er en professionel ballonpilot født i Lithauen. Hans drøm om at beskæftige sig med luftfart startede allerede tidligt da han voksede op ved siden af en lufthavn og dagligt så faldskærmsspringere hoppe ud fra fly. 

At flyve luftballon er en life-changing experience og kan ændre dit syn på hverdagen. Dette gav Arturas lyst til at give denne oplevelse videre til andre og det er nu det, han lever af. Udover at flyve for DreamBalloon har Arturas fløjet i Lithauen, Dubai, Vietnam, Sri Lanka. Aturas flyver primært på Sjælland og i Skåne.

Ballonskipper Sebe Kruijer

Ballonskipper Sebe Kruijer​Sebe er hollandsk pilot med en bred flyvemæssig baggrund, der oprindeligt startede med certifikat til ultralight fly der i sidste ende i 1999 ledte til et kommercielt balloncertifikat. I løbet af 00’erne oprettede Sebe sin egen ballonvirksomhed i Holland, hvor han havde flere balloner i sin flåde.

Siden er virksomheden solgt og nu flyver Sebe i sommersæsonen forskellige steder i verden, bla. i Tyskland, Østrig, Italien og tilmed i Taiwan. DreamBalloon har haft glæde af Sebe siden 2015 hvor han fløj sin første sæson for os.

Ballonskipper Ismail Keremoğlu

Pilot Ismail Keremoglu DreamBalloonIsmail har imponerende 38 års erfaring med kommerciel ballonflyvning og er med over 6000 flyvetimer en ekstremt rutineret pilot. Og så er han samtidigt en fantastisk fyr.

Han har stadig den samme passion for flyvning og er udover at være ballonpilot også instruktør til faldskærmsspring, hangglider og flyvemaskine. For DreamBalloon flyver han på Sjælland og flere regioner i Sverige. Glæd dig til at møde Ismail – ballonflyvning er han liv og det kan man mærke!

Ballonskipper Hans-Jorg Spies

Pilot Hans-jorg spies DreamBalloonHans er tysk ballonpilot, der primært flyver vores ture i Polen. Han lever ikke langt fra den danske grænse, så man kan også opleve ham på flyvninger i Danmark. Hans første flyvning var i 1987 i Ungarn, da der i hans hjemland, Østtyskland, var forbud mod ballonflyvning. Efter berlinmurens fald blev han en af de første ballonpiloter i den del af Tyskland.

I de sidste 30 år har fløjet i utallige lande rundt omkring i verden og nyder stadig hver eneste ballonflyvning.

Ballonskipper Dominik Nowakowski

Ballonskipper Tue Falkenstrøm

Ballonskipper Thomas Sjøgren

Ballonskipper Morten Nielsen

DreamBalloon logo

Vi brænder for, at du får en uforglemmelig og fantastisk oplevelse når du flyver med os. Ballonflyvning er på samme tid en enkel og avanceret teknisk præstation. Derfor sørger vi løbende for, at vores udstyr lever op til alle gældende standarder og at vores medarbejdere er kvalificere og erfarne. 

DreamBalloon ApS

Address: Svejsegangen 8
DK2690 Karlslunde
CVR: 42100196

Kundeservice​

Phone 51422036
Mail: info@dreamballoon.dk