Philip Mundt er ballonpilot hos DreamBalloon

Flyvechef Philip Mundt

Med over 600 timer er Philip er særdeles erfaren ballonskipper. Han har fløjet ballon over det meste af verden, over udslukte vulkaner i Kenya, store sletter i Rusland og sneklædte tinder i Alperne. Philip er certificeret med et balloncertifikat af type-D rating og har dermed tilladelse til at flyve alle slags varmluftballoner – også de helt store.

Philip besidder desuden en dansk varighedsrekord i ballonflyvning (7 timer og 25 minutter) og har fløjet højdeflyvninger på op til 20.000 fod. Han er aktiv konkurrencepilot, har vundet DM i 2008, 2009 og 2011 og deltog bl.a. i VM i USA i 2012. Philip er medlem af Dansk Ballonunion og godkendt af Trafikstyrelsen som flyvechef og som ballonskipper til kommerciel flyvning med passagerer.

Dream Balloon-59

Ballonskipper Bartek Oberski

Bartek er en meget rutineret og erfaren kommerciel ballonskipper, der har fløjet stort set alle ballontyper og –størrelser og har over 800 flyvetimer på bagen. Han har fløjet passagerer i en lang række lande, herunder så eksotiske steder som Malaysia, Bahrain, Singapore, Saudi Arabien og De Forenede Arabiske Emirater. Før Bartek startede hos os i DreamBalloon, arbejdede han desuden en længere periode som ballonskipper i Tyskland.

Bartek kommer fra Polen, og er stifter og arrangør af Polens største ballonstævne, det årlige internationale ballonstævne i Szczecinek.

DSC_1999-e1454324297719-224x195

Ballonskipper Henrik Holmqvist

Henrik har levet af at flyve ballon siden 1992 og er dermed en af skandinaviens mest erfarne ballonpiloter. Han driver dagligt den svenske afdeling af DreamBalloon, Ballon og Eventyr, der primært flyver i Skåneområdet. Henrik har fløjet på alle kontinenter og i et hav af lande og gennem åreene fløjet en masse flyvninger over det danske land. Hvis nogen, kender han efterhånden hver en krog i lufthavet over Danmark. Fra 2016 flyver han også flyvninger for DreamBalloon, primært i områderne omkring Silkeborg og Ry.

Sebe-Kruijer_6311_1405425433

Ballonskipper Sebe Kruijer

Sebe er hollandsk pilot med en bred flyvemæssig baggrund, der oprindeligt startede med certifikat til ultralight fly og i sidste ende i 1999 ledte til et kommercielt balloncertifikat. I løbet af 00’erne oprettede Sebe sin egen ballonvirksomhed i Holland, hvor han havde flere balloner i sin flåde.

Siden er virksomheden solgt og nu flyver Sebe i sommersæsonen forskellige steder i verden, bla. i Tyskland, Østrig, Italien og tilmed i Taiwan. DreamBalloon har haft glæde af Sebe siden 2015 hvor han fløj sin første sæson for os.

Professionelle fuldtids-piloter

Fuldt passagerforsikret

Nyt og certificeret ballon-udstyr

14 dages fri returret · 2 års gyldighed

Kundeservice

Telefontider:
Man-Fredag 9-16

DreamBalloon ApS

Adresse: Kildeløbet 45
DK2700 Brønshøj
CVR: 32305660
Telefon 51422036
Mail: Info@dreamballoon.dk