Privat ballontur for 5 personer

Suveræn ballonflyvning i privat ballonkurv med ’egen’ skipper på Sjælland

Har du en mindre gruppe eller en familie, der ønsker en helt speciel oplevelse kan vi tilbyde en flyvning til 5 personer i egen, privat kurv. Flyvning ca. 1 time over valgfri region.

Det får du med i ballonflyvningen!

Ca. 1 times ballonflyvning for op til 5 personer i vores smukke, klassiske varmluftballon. Ballonen er velegnet til en mindre gruppe eller familie, der ønsker en ganske særlig oplevelse sammen. I kan være medbestemmende på flyveegn og på flyveområdet, der også kan være fra egen ejendom (der er særlige krav til dette). Flyvningen afsluttes med den traditionsrige champagnedåb og et signeret dåbsbevis.

Se det smukke Danmark oppefra fra luftballonen

Oplev fascinationen ved at flyve lavt hen over trækronerne og højt over byer og vekslende landskaber. Det er en oplevelse, som næsten kun kan forklares til folk, der selv har prøvet det, for det føles faktisk uvirkeligt at stå ganske stille i kurven og næsten lydløst glide hen over landskabet. Oplev hvordan folk får aftenkaffen i den gale hals og travlt med at hilse og vinke op til os, når vi pludselig flyver lavt henover deres have i sommeraftenen.

Boblende champagne ved landingsstedet

Vi lander i solnedgangen og afslutter sammenpakningen af udstyret med den traditionsrige ballondåb. Ceremonien indeholder rigeligt med champagne og andre hyggelige sager, herunder tildeling af nyt ‘ballonnavn’ og uddeling af et personligt dåbsbevis til minde om turen.

Med garanti en oplevelse for livet!

 

17.995 kr.

Varenummer (SKU): 003 Kategori: