Gaveæske

Overraskelses-gaveæske med pop-op heliumballon

Det er altid rart at give en gave, der gør indtryk. Her er der en mulighed for at stjæle billedet ved overrækkelsen af ballonbilletten. Med vores unikke gaveæske sikrer du, at oplevelsen allerede starter, når gaven pakkes ud. Samtidigt står heliumballonen flot over gavebordet resten af aftenen.

Gavekassen består af en hvid papkasse i størrelsen ca. 40 x 30 x 30 cm. I papkassen er der en stor heliumsfyldt ballon, der stiger op af kassen når den åbnes. Ballonen er surret med gavebånd til en kuvert i bunden af kassen. I kuverten ligger der en flot trykt ballonbillet samt en folder med alle nødvendige informationer om flyveturen og booking af flyvedag. gaveæsken ankommer i anonym postindpakning. Det er vigtigt at du selv får pakket gaveæsken ind i dit foretrukne indpakningspapir, og så er kassen klar til overrækkelse.

Gaveæsken kan afhentes i Karlslunde. Hvis gaveæsken skal leveres, skal du påregne fragt med PostDanmark. Heliumsballonen har en begrænset levetid på ca. 7-10 dage, hvorfor vi sammen planlægger produktions- og leveringsdag i forhold til tidspunktet, hvor den skal overrækkes.

Det er bedst, hvis den bliver opbevaret i stuetemperatur, da ballonen kan være følsom overfor stærk kulde/varme.

Du kan se frem til

  • En gavekasse, der indeholder et antal ballonbilletter samt en overraskelse i form af en opstigende heliumsballon.
  • En mulighed for at kickstarte ballonoplevelsen allerede ved udpakningen af gaven.
  • En del opmærksomhed ved gavebordet :)
  • Gaveæsken kan afhentes i Karlslunde (København), hvor vi producerer dem. Den kan også leveres med PostDanmark pakkepost.
  • Vær opmærksom på, at gaveæsken skal overrækkes få dage efter produktionen, da heliumballonen har en begrænset levetid.