Copenhagen Nightglow 2024

Vi er rigtig skuffede – det bliver heller ikke brugbart vejr til NightGlow søndag aften. Risiko for både vind og regn gør, at vi nu også er nødsaget til at aflyse dér.

Balloner er store, smukke og fascinerende. Men de er også sårbare overfor vejret. Denne weekend har været med ustadigt vejr og en sydøstlig vind, der gør Købenahavn særlig sårbar.

Vi er dog rigtig glade for den meget fine interesse for eventet og er allerede i gang med at lave nye aftaler for et nyt kommende NightGlow – vi SKAL have flotte lysende balloner til musik på Rådhuspladsen.

Jeg vi anbefale at ‘like’ DreamBalloons facebookside. Så får du direkte besked om kommende events.

ORANGE STATUS: NIGHTGLOW LØRDAG AFTEN AFLYST. Pokkers! Vi er uheldige med meget ustadigt vejr og endda i morgen udsigt til kraftig vind over København. Ballonerne er enormt store og er over 25 meter høje. For at de kan stå sikkert og se smukke ud, skal der være svage vinde. Det er der desværre slet ikke udsigt til i morgen. Vi holder stadig håbet højt for søndag aften!

 

Velkommen til et helt unikt event i København. Oplev lysende luftballoner opsat på Rådhuspladsen i København – et såkaldt NightGlow. Ved mørkets frembrud bliver ballonerne pustet op og vil fremstå som stor lysende lamper i tusmørket. Det kulminerer med fremførelsen af en lyd- og lys-komposition, hvor en dirigent orkestrerer ballonernes lysen til musik.

Arrangementet vil foregå på Rådhuspladsen én af dagene d. 26, 27 eller 28. april 2024 mellem kl. 20.00 og 22.00. Det er vejrudsigten, der afgør hvilken dag, arrangementet bliver gennemført. 

Annoncering af dagen foregår både på denne side, på DreamBalloons Facebook side, eller via vores Newsletter service  (skriv dig op her) og få info sendt direkte til dig.

Arrangementet er gratis og familievenligt.

 

 

Program

Programmet kan ændres med kort varsel, men som udgangspunkt følger vi denne plan:

20:00 Ballonerne forberedes og pustes op en ad gangen
20:30 Ballonerne er klar og ‘varmer op’
20:45 Første gennemspilning af musikstykke med glow
21:15 Anden gennemspilning af musikstykke med glow
22:00 Arrangementet afsluttes og ballonerne pakkes sammen

Hold dig opdateret - tilmeld dig mailinglisten!
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vigtige informationer

Det bliver først besluttet endelig på selve dagen, om det er vejrmæssigt muligt at gennemføre arrangementet. Tilmelding til FaceBook side og nyhedsbrev anbefales.

Der kræves ganske svag vind for en sikker opsætning af balloner og gennemførsel af arrangementet.

Respekter venligst afspærringen af ballonernes opsætningsområder. De er lavet for at sikre publikums og ballonernes sikkerhed. Det er ikke muligt at komme helt hen til ballonkurvene. Men ballonerne er også flottest på afstand.