Ballonflyvning over København

Ballonflyvning over København

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always done.”
– Henry Ford

Spectacular and rare

A balloon flight over Copenhagen is among the most spectacular balloon flights you can ever dream of. One of the reasons is that there must be such special weather conditions that there are only approx. 3-5 trips a year possible. We need to have wind from the east and just the right speed to be able to reach over the city and find suitable landing sites.

Starten går typiske fra indre by, enten fra Refshaleøen bag Operaen eller måske fra Rosenborg Slotsplads. Synet, der møder dig ved starten er helt eventyrlig. Alle Københavns historiske tårne og spir ligger for fødderne af dig og før du ved af det, svæver luftballonen blidt henover alle de kendte steder, Nyhavn, Tivoli, Zoologisk Have, Hovedbanegården og så videre.

Det er så det kilder i maven

Løfter man for en kort bemærkning hovedet op og kigger ud mod horisonten er det også specielt. Det er få ballonflyvninger, der starter med hav til tre sider, men her kigger du mod nord op i Øresund, mod øst mod Saltholm, Øresundsbroen og Sverige og mod syd ned over Køge Bugt og Stevns Klint.

Når den indre by er svævet forbi os under kurven kommer turen til forstæderne, søerne, parkerne og alle de glade mennesker, der vinker op og hujer af ballonen. Børnene råber ”Hvor lander i?” og ”Er det sjovt?”. Og hvad skal man gøre? Vi må svare ”JA!” og vinke tilbage til alle de misundelige på jorden.

For de tålmodige og fleksible – og eventyrlystne!

Desværre får en tur over København også sin ende og når vi gør os klar til landing er vi kommet ud på de åbne arealer ved Københavns vestegn eller måske længere nordpå ved Smørum eller Veksø. Den mest almindelige reaktion på en Københavner flyvning i luftballon er, at tiden vitterlig bare forsvandt og at der var så mange ting, man stadig ikke fik set at man er klar til at tage turen forfra lige med det samme.

DreamBalloon har kun et produkt, der garanterer en overflyvning af København i varmluftballon. Og da der kræves så speciel en vejrsituation giver det ikke mening at planlægge dagen – man bliver simpelthen kontaktet af piloten, når der er muligt vejr i prognosen. Så der skal en del fleksibilitet og tålmodighed til.

Seværdigheder

  • Helt eksklusiv ballonflyvning
  • Kig til alle Københavns kendte steder
  • Tivoli, ZOO, Nyhavn, Rådhupladsen
  • Øresund, Køge Bugt og Malmø
  • Bliv set af 100.000 mennesker 🙂