Ballonflyvning over København

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Ballonflyvning over København

Ballontur over København med DreamBalloon

„If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.“
– Henry Ford

Spektakulært og sjældent

En ballonflyvning over København er blandt de mest spektakulære ballonflyvninger, man overhovedet kan drømme om. En af grundene er, at der skal så specielle vejrforhold til, at der kun er ca. 3-5 ture om året mulige. Vi er nødt til at have vind fra øst og den helt rigtige fart for at kunne nå over byen og finde egnede landingspladser.

Starten går typiske fra indre by, enten fra Refshaleøen bag Operaen eller måske fra Rosenborg Slotsplads. Synet, der møder dig ved starten er helt eventyrlig. Alle Københavns historiske tårne og spir ligger for fødderne af dig og før du ved af det, svæver luftballonen blidt henover alle de kendte steder, Nyhavn, Tivoli, Zoologisk Have, Hovedbanegården og så videre.

Det er så det kilder i maven

Løfter man for en kort bemærkning hovedet op og kigger ud mod horisonten er det også specielt. Det er få ballonflyvninger, der starter med hav til tre sider, men her kigger du mod nord op i Øresund, mod øst mod Saltholm, Øresundsbroen og Sverige og mod syd ned over Køge Bugt og Stevns Klint.

Når den indre by er svævet forbi os under kurven kommer turen til forstæderne, søerne, parkerne og alle de glade mennesker, der vinker op og hujer af ballonen. Børnene råber ”Hvor lander i?” og ”Er det sjovt?”. Og hvad skal man gøre? Vi må svare ”JA!” og vinke tilbage til alle de misundelige på jorden.

For de tålmodige og fleksible – og eventyrlystne!

Desværre får en tur over København også sin ende og når vi gør os klar til landing er vi kommet ud på de åbne arealer ved Københavns vestegn eller måske længere nordpå ved Smørum eller Veksø. Den mest almindelige reaktion på en Københavner flyvning i luftballon er, at tiden vitterlig bare forsvandt og at der var så mange ting, man stadig ikke fik set at man er klar til at tage turen forfra lige med det samme.

DreamBalloon har kun et produkt, der garanterer en overflyvning af København i varmluftballon. Og da der kræves så speciel en vejrsituation giver det ikke mening at planlægge dagen – man bliver simpelthen kontaktet af piloten, når der er muligt vejr i prognosen. Så der skal en del fleksibilitet og tålmodighed til.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_button2 title=”Køb tur over København” style=”3d” color=”green” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fdreamballoon.dk%2Fkob-en-ballontur%2F|title:Ballontur%20i%20Jylland|” el_class=”.buyBTN”][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]

Seværdigheder

Helt eksklusiv ballonflyvning

Kig til alle Københavns kendte steder

Tivoli, ZOO, Nyhavn, Rådhupladsen

Øresund, Køge Bugt og Malmø

Bliv set af 100.000 mennesker :)[/vc_column_text][vc_button2 title=”Få svar på alle dine spørgsmål her!” style=”3d” color=”green” size=”sm” el_class=”.faqBTN” link=”url:http%3A%2F%2Fdreamballoon.dk%2Ff-a-q%2F||”][/vc_column][/vc_row]