Ved køb af ballonbillet hos DreamBalloon får du;

  • Adgang til daglige ballonflyvninger i flyvesæsonen fra april til oktober over Sjælland, Fyn og Jylland
  • 2 års gyldighed på ballonflyvningen
  • Fri returret frem til 1. februar 2018
  • Adgang til vores online booking for frit valg af flyvedag
  • Skal du give ballonturen som gave? Vi har netop tilbud om en GRATIS og spændende gaveæske med en overraskende pop-op ballon – perfekt til Juleaften..

Umiddelbart efter dit køb af en ballontur sender vi en e-billet som pdf-fil til den mailadresse du opgiver under købet. Billetten er ikke personlig (der står ikke navn på den), den er velegnet til farveprint og kan fint foræres væk som gave.
Skriv i kommentartfeltet hvis du ønsker gavekassen med. Sidste dato for produktion af gavekassen er den 23. december, sidste dag for afsendelse af gavekassen er den 20. december

Dream Balloon-50

Ballonbillet til 1 person

Pris kr. 2.395,-

Billet til ca. en times ballonflyvning for én person i én af vore passagerballoner.

Giv dig selv eller en du holder af den fantastiske oplevelse at flyve over det smukke danske landskab i en stor flot varmluftballon. Billetten er ikke personlig og kan fint gives videre som gave.

Læs mere her
11822283_10153526936217630_7130379695787898373_n

Luksus ballonflyvning kun for 2 personer

Pris fra kr. 9.995,- (for 2 personer)

Skal I særligt forkæles og have jeres helt egen luftballon? Så er denne billet måske noget for dig.

På denne eksklusive ballonflyvning kan du endda være med til at bestemme, hvor flyvningen skal starte fra – og champagnen skal med ombord.

Gaveæsken er gratis ved køb af ‘VIP-tur’. Vælg gaveæsken og leveringsform, når du køber din billet.

Læs mere her
Ballonflyvning over København med DreamBalloon

Luksusflyvning over København for 2 personer

Pris kr. 13.995,- (for 2 personer)

Oplev vores hovedstad på en helt anderledes måde ved at overflyve den i luftballon. Det er en sjælden oplevelse, som meget få har prøvet, da det kræver helt særlige vejrforhold. Ballonen kan kun bære to gæster, så I har det hele for Jer selv.

Denne flyvning kan gennemføres hele året.

Læs mere her
Overflyvning af København i luftballon

Ballonbillet til 2 personer

Pris KUN kr. 4.195,- (spar kr. 595,-)

Det er altid sjovere at opleve ballonflyvning sammen med en du kender, og der er mange penge at spare ved at købe 2 billetter på en gang.

Billet til ca. en times ballonflyvning for 2 personer i en af vore store passagerballoner. Det svarer til 2 stk. enkeltbilletter.

Læs mere her
The Aeroman ballonflyvning

“The Aeroman”

Højdeflyvning til over 12.000 fod
Pris kr. 15.995,- (for 2 personer)

Er du klar til oplevelsen over dem alle? Her er den! Det kræver sin mand (m/k) at kigge ned fra 3 kilometers højde, høre fletværkets knirken og iltsystemets hvæsen.

Til gengæld vil suset fra den vanvittige udsigt overdøve alt andet!

Læs mere her
Gavekasse til ballonflyvning

Unik overraskelses-gavekasse

Normalpris kr. 299,- Overraskelses-gavekasse med pop-op heliumballon

Det er altid rart at give en gave, der gør indtryk. Her er der en mulighed for at stjæle billedet ved overrækkelsen af ballonbilletten. Med vores unikke gavekasse sikrer du, at oplevelsen allerede starter, når gaven pakkes ud. Samtidigt står heliumballonen flot over gavebordet resten af aftenen.

Gavekassen er gratis ved køb af enten en ‘VIP-tur’ eller ‘Aeroman’ hos DreamBalloon.dk. Vælg gaveæsken og leveringsform, når du køber din billet.

Læs mere her

svane

Brilliant oplevelse!

   

Min familie og jeg var med Philip og DreamBalloon ude og flyve i går og vi havde en brilliant oplevelse. Godt vejr, action og derudover er Philip og crew bare helt fantastiske, man kan ikke blive andet end glad i låget i deres selskab. Kan varmt anbefales.

Dorthe Svane Pedersen, Jyllinge

søren stricker

Fantastisk oplevelse!

   

Jeg var afsted sidste år, og oplevelsen var så god, at jeg tog en tur igen i år. DreamBalloon.dk har virkelig styr på sagerne, så I kan roligt booke en tur 🙂

Søren Stricker, Silkeborg

rikke

Meget veloplagt crew!

   

Jeg købte en ballontur for 2 til min datter i konfirmationsgave. For ca. 100kr ekstra fik jeg en papkasse tilsendt, med en helium luftballon som steg op, da min datter åbnede gaven. Så kom dagen den 9/9-15 og vejret kunne ikke være mere fantastisk. Vi fik et mødested oplyst flere timer før og blev modtaget af et meget veloplagt crew. Vi var alle med til at hjælpe, både inden start og efter: vi blev briefet godt og grundigt. Selve turen er uforglemmelig og alle hyggede sig. Efter landing og grej var pakket sammen sluttede vi af med champagnedåb og derefter en skål i champagne, kaffe, vand og sødt og salt. Så gik turen hjem. Fra vi ankomst til afslutning, gik der ca. 3,5 timer. Min datter lider af højdeskræk, men denne tur var intet problem for hende, så kan kun sige at alle skal unde sig selv en tur. Tak til et helt igennem fantastisk team.!

Rikke Klintø, Kastrup

henrikn

Fin ballontur i det midtjyske!

   

En fin oplevelse med et behageligt mandskab og en god information om turen, både forud og under selve turen.

Henrik Nørgaard, Horsens

hellekyhnel

En helt fantastisk oplevelse!!

   

Ballontur via DreamBalloon kan kun anbefales. Vores skipper var yderst kompetent og professionel + grej virkede til UG. Skipper fik os endda ned, så jeg ku råbe ven an – helt forrygende! Man skal dog være rimelig adræt, for at komme op og ud af kurven ;o). En oplevelse af de helt store :o)

Helle Kyhnel Nielsen, Horsens

clausmørup

Utrolig godt gennemført arrangement

   

I anledningen af min hustrus 40 års fødselsdag havde jeg arrangeret en overraskelse til hende, og det var først da vi stod på parkeringspladsen ved Virklund Idrætscenter, at det gik op for hende, at vi alle 4 skulle ud og flyve i ballon. Ude på fodboldbanerne var skipper og hans hjælper i gang med at gøre klar, og alle deltagere havde mulighed for at hjælpe til – store som små. Efter en meget grundig instruktion kom vi alle op i kurven, og vi begyndte at svæve opad. En ballontur er jo lidt som vinden blæser, men denne dag havde skipper Bartek taget sigte efter Himmelbjerget og Ry, og mindsanten om vi ikke kom så tæt på Himmelbjerget, at selv skipper måtte hænge ud over kanten og tage billeder! Vi var meget heldige med vinden :). På turen hen over skovene og markerne kunne vi se masser af rådyr, svaner, harer og lign. som ikke blev skræmt væk, da ballonen er helt stille under flyvningen (på nær når der brændes gas af). Efter at have krydset et par søer kom vi ind over Ry, hvor vi dalede ned til nogle få hundrede meters højde, og vi trak rigtig mange mennesker ud på gader og stræder for at vinke og råbe hej – en rigtig sjov oplevelse at blive fulgt af børn og voksne nede på jorden. Skipper udså sig en dejlig grøn græsmark som landingssted, og vi lavede en perfekt landing, hvor han fik vist hvor godt styr han havde på ballonen, så vi ikke væltede. Efter at have pakket ballonen ned, var der kaffe, chokolade og champagnedåb til alle deltagere.

Claus Mørup m. familie, Aidt ved Thorsø i Østjylland

liza

En oplevelse for livet!

   

Hvad kan man ønske sig mere, end en solnedgang set fra luftballon? Det oplevede jeg Søndag d. 27/9-2015, fra Lejre til Lellinge v/ Køge. Jeg kan MEGET kraftigt anbefale en tur med DreamBalloon. Den ultimative anderledes gave til ham/hende der har alt. Jeg følte mig meget tryg hele vejen, god information incl. humor, både før og under flyvningen. En fuldstændig perfekt – målrettede landing. En oplevelse for livet……

Liza Kjær, Endeslev ved Hårlev

default

Fantastisk ballonfærd!

   

Søde, sjove og frem for alt kompetent og erfaren ballonskipper. Uforglemmelig tur!

Iben Vorting, Roskilde

elizabeth

Drømmetur

   

Naturligvis har man mange spørgsmål og uafklarede punkter, inden man skal ud på sin første ballonfærd. Men skipper Philip formåede i den grad at formidle sin egen entusiasme for balloner – uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller seriøsitet. Så i skippers kyndige hænder var der på intet tidspunkt grund til bekymring. Det gjorde vores tur til en både sjov og spændende oplevelse for livet.

Elizabeth Meltinis, Gilleleje